Oförglömlig resa

Upplev ditt livs äventyr i Afrika

Safariresor till Namibia och Botswana
Safariresor till Namibia och Botswana

Safariresor till Namibia och Botswana

TERRA Geo AB som har lång erfarenhet av resor i Afrika, samordnar tillsammans med CHR Consultant and Tours i Namibia, tema och safariresor till Namibia och Botswana.

Resorna som är inriktade på fotosafari och startades 2012. Ett stort antal svenska och amerikanska turister har deltagit, sammanlagt mer än 170 personer i de c:a 12 resor som genomförts.

Resornas upplägg är att deltagarna skall få bekantskap med Namibisk/Botswansk natur och kultur. Resorna har gett ett mycket positivt gensvar och flera deltagare har återkommit. Gemensamt för resorna har varit att vi alltid planerar med totalkostnad, vilket innebär allt ingår avseende transporter, övernattningar, måltider etc.

Flyg tillkommer naturligtvis eftersom deltagarna kommer från olika flygplatser i Sverige/Europa/USA och bokas av deltagarna själva, Det finns därför möjlighet att utöka resan med dagar före/efter, avslutad gemensam resa i respektive land.

Safariresor till Namibia och Botswana

Desert lodge

Galleri

Utforska Namibias spektakulära landskap, från de dramatiska öknarna i Namib till de grönskande flodbäddarna i Caprivi. Upptäck också den rika kulturen och gästfriheten hos det namibiska folket.

Safariresor till Namibia och Botswana

Varför ska du resa med oss?

Safariresor till Namibia och Botswana

Professionell vägledning och säkerhet

Vår erfarna och kunniga personal kommer att vara vid din sida under hela din resa, från planering till avslutning. Vi prioriterar din säkerhet och bekvämlighet, och våra guider är välutbildade för att säkerställa en etisk och ansvarsfull upplevelse.

Jaktresor till Namibia och Botswana

Hållbart jaktturism
Vi tar hållbarhet på allvar. Genom att samarbeta med lokala samhällen och respektera naturliga ekosystem strävar vi efter att säkerställa att våra aktiviteter bidrar till bevarandet av Namibias rika naturarv.

Safariresor till Namibia och Botswana

Unika kulturella och naturupplevelserUpplev mer än bara jakt. Utforska Namibias spektakulära landskap, från de dramatiska öknarna i Namib till de grönskande flodbäddarna i Caprivi. Upptäck också den rika kulturen och gästfriheten hos det namibiska folket.

Kontakta oss nu för att boka din resa till den ultimata drömmen!

Vill du ta din jaktupplevelse till nästa nivå?

Upptäck den ultimata jaktupplevelsen i Namibia

Jaktresor till Namibia och Botswana

Jaktresor

Safariresor till Namibia och Botswana

Mångfaldig jaktmöjligheter

Jaktresor erbjudes till intresserade i 30 000 ha stor jaktfarm c:a 30 mil söder om Windhoek i Namibia. Där erbjuds också helpension i mycket tilltalande landskap och mycket charmig farm också för medföljande icke jägare. Boende i eleganta bungalows med vild djur inpå knutarna, bl.a. vita noshörningar. Det jaktbara viltet rör sig om olika antiloptyper, oryx, kudu, springbok och bergzebra (Mountain zebra). Prospekt lämnas på begäran till intresserade.

Jaktresorna kan mycket väl kombineras med besök till världens största och mest kända sanddynsområde, likväl som besök till Walvis Bay och Swakopmund vid Atlantkusten eller till andra delar av Namibia såsom de 30 mil långa nationalparken Etosha med alla typer av de kända predatorerna lejon, leopard och gepard, därutöver elefanter, noshörning, zebror, antiloper och giraffer.

pålitlig och hållbar vattenförsörjning

Grundvatten

Handvattenpump

Grundvattenfrågor: Expertis och Lösningsfokusering

Konsultfirma som arbetar med grundvattenfrågor, lokalisering av lämpliga områden för vatten respektive energiborrning, jord och bergvärme.

Geolog/hydrogeolog Birger Fogdestam driver företaget, med en tidigare 35 – årig anställning vid Sveriges geologiska undersökning, SGU i Uppsala. Under anställningen vid SGU var Fogdestam under en 10 – årsperiod enhetschef för den Hydrogeologiska enheten (H-enheten) vid myndigheten och under flera år chef för Brunnsarkiv BARK, Grundvattendokumentation och Källarkiv. Under alla år också verksam med hydrogeologisk kartläggning i Sverige och ansvarig för kartläggning grundvattenförekomster i berg i nio av Sveriges län.

Under anställningen vid SGU utförde Fogdestam också åtskilliga konsultarbeten och rapporter av VLF- undersökningar för större och mindre företag i Sverige.

Efter avslutad anställning vid SGU startade Fogdestam konsultverksamhet i företaget TERRA Ef som sedan ombildades till TERRA Geo AB. Företaget startades 2011 och har rapporterat fler än etthundrafemtio uppdrag i Sverige, Danmark, Scotland, Montenegro, två längre uppdrag i Somalia samt i Malawi, Sydafrika och Namibia.

Kontakta oss

Telefon

070 - 52 79 140

sv_SE